Friss topikok

Linkblog

Jöjjön, aminek jönnie kell!

Nász-Frász Tollnok 2011.02.13. 15:02

Az álomesküvő - ha Te is belegondolsz és álomképeidben kutakodsz - az pompás és fényes. A menyasszony ruháján és fátylán a nap sugarai kergetőznek. Minden csillog és villog!

Ez persze szakadó esőben ugye teljesen elképzelhetetlen...!

"Az a rohadék eső...!" - szokták volt mondani és üvöltözni egyes menyasszonyok.

Mindezeknek megfelelően a lázálmokat kiváltó lélektani zavarok toplistáján az elsők között szerepel a "biztosesnifogazeső-szindróma".

 

Pedig, ha jól belegondolsz, gyakorlatilag semmit nem tehetsz az időjárás alakulásának tekintetében! Bár vannak különböző módszerek, mint például: ima, vagy a kínaiak pl. már különböző rakétákkal el tudják hesegetni a viharfelhőket egy adott terület fellett, azért be kell látnod: amíg nem a kínai császárhoz készülsz feleségül menni, nincsenek túl jó esélyeid az esőfelhők elriasztását illetően...

Szóval maradnak a jó öreg, konzervatív módszerek a gutaütések és a rémálmok elkerülése érdekében:

 

1. Az eljegyzés dátumától a nászéjszaka végéig szigggggorúan TILOS időjárás-jelentést nézned, olvasnod, hallgatnod. 

2. A barátnőket sem kérdezgetjük a fentiekről!

3. Érdemes egy "B"-tervet készíteni a nagy nap lebonyolításával kapcsolatban, ami annyit tesz, hogy a programok lebonyolítását tekintve egy esős idő esetén betartandó menetrendet kell készíteni. (Javaslom, hogy e menetrend kialakításánál is kérjétek tapasztalt vőfély, ceremóniamester vagy rendezvényszervező segítségét.)

4. Nem csak a menetrendre, hanem például az egyéb, járulékos dolgokra is érdemes felkészülni: pl. legyen a menyasszonyi autóban esernyő, szülőknél is legyen jó pár ernyő, hátha kell még valakinek, aki nem hozott magával az esküvőre, és lehetőleg a menyasszonyi autó sem legyen "cabrio", de ha már "cabrio", akkor át lehessen alakítani, azaz, a tető egy gombnyomásra a fejed főlé kerülhessen!

Sorolhatnám még ehelyütt a példákat, de a lényeg az, hogy semmiképpen sem feledkezz meg a "B"-tervről és akkor aztán Te mindent megtettél, idegeskedned nem kell, jöjjön, aminek jönnie kell!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nasz-frasz.blog.hu/api/trackback/id/tr842658129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása