Friss topikok

Linkblog

Tömeges katasztrófa az esküvőn

Nász-Frász Tollnok 2011.02.26. 18:34


2009. Nyár. Kánikula. Esküvő. Nászmenet. Autókkal. Felében légkondi, felében nem. Budapest. Belváros. Nemzeti vágta. DUGÓÓÓÓÓÓÓ!

Kész…

47 perce araszolunk. Az étteremben várnak. Még jó, hogy a kaja nem tud kihűlni…  

A menyasszony szintén kész: szétizzadt smink, aggodalom, hisztéria. Jó, jó, tudom, hogy „persze, hiszen épp most lett feleség…” No, de hát akkor is, szegény…

De miért is történhetett meg az a csúfos eset, hogy a menyasszony és az Ő igentisztelt násznépe a nagyvárosi dugó kellős közepében, étlen-szomjan kénytelen izzadni?

 Persze, hogy azért, mert a szervezés során nem számoltak azzal az aprócskának éppen nem mondható ténnyel, hogy az étteremhez vezető út egy nagyszabású rendezvény mellett vezet(ett volna…)!!!!!

 Konklúzió: ugye nem kell különösebben ecsetelnem… Az esküvő tervezése/szervezése során legyünk figyelemmel az ilyen és ehhez hasonló, nagy érdeklődéssel járó eseményekre.

 U.I.: Segítségül még néhány példa: Forma-1-es futam, Balatonátúszás, Gasztronómiai fesztiválok, EU-s és egyéb nemzetközi konferenciák, Várjátékok, Repülőnap stb, stb, szóval minden, nagyobb tömegeket vonzó eseményeket vegyünk számításba!


 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nasz-frasz.blog.hu/api/trackback/id/tr742693131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása