Friss topikok

Linkblog

Szemtelenek

Nász-Frász Tollnok 2011.03.01. 19:44

 

Az ifjú ara csodálatos esküvőről álmodott és akaratát – igazi menyecskéhez méltóan – tűzön-vizen-vőlegényen keresztülvitte … – volna, ha nem került volna egy kis porszem a gépezetbe…

 

Komolyan mondom, mint ha egy rakétakilövésre készültek volna! Egy totál hibátlan, maximalista és alapos szervezés előzte meg a Nagy Napot.  Már az esküvő napját megelőző hónapban minden tökéletesen készen állt a „start”-ra…

 

10...9…8…7…6…5…4…3…2…1…Zéróóóóóóóóóóóó!

 

És akkor, reggel kiderült, hogy valami mégsem gömbölyű… Mind a menyasszony, mind a vőlegény szélesvásznon nézte a külvilágot. Úgy néztek szegénykéim a szemhélyuk által formázott csíkon keresztül, mint Balázs Fecó a Korál koncert vége felé. Az ifjú férjjelölt ugyanis szemészorvos és a praxisából szerzett egy jópofa kis fertőzést, amely azzal járt, hogy begyulladt a szeme. S mivel ez a baj lappangási időszakban terjed, nem tudhatták, hogy megkapta a kórt, sőt, mi több a menyasszonyára is átragasztotta.

A „kilövés” előtti nap ráadásul – a tökéletesség érdekében – nem is találkoztak, nem is beszéltek.

 

Nos, a „Nagy” Nap reggelén, a fotózás alkalmával „látták” egymást először…

Hamar átestek az első sokkon, és végül is könnyedén átlendültek a problémán, mondván: ez ellen tenni már nem lehet, haccójjon, „lássuk” a medvét, csapjunk bele, nehogymár ez a kis gyulladás elrontsa életünk e szép napját!

Optimistán és vidáman, ragyogó szemekkel tekintettek a jövőbe…!

 

Tanulság:

1. Ha módodban áll, lehetőség szerint kerüld az olyan helyeket és szituációkat, ahol betegség ragadhat Rád!

2. Ha már megtörtént a „baj”, igyekezz feledni azt és a boldogságodra koncentrálj, éld meg a pillanatot és a pillanatokat, ami(k) Rád és párodra vár(nak)!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nasz-frasz.blog.hu/api/trackback/id/tr962702245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása