Friss topikok

Linkblog

Tessék, csajok!

Nász-Frász Tollnok 2011.03.10. 15:17

Számtalan észrevételt kaptam atekintetben, hogy miért nem írok a „csippenddélfiúk” leánybúcsún való részvételéről… Tessék, drágáim, íme:

 

Van, aki bevallja, van, aki nem, de minden nőnek megdobban a szíve, ha vetkőző chippendale fiúkról hall, hát még ha látja is őket… Nem minden leánybúcsú főszereplői a vetkőzős fiúk, de valóban, mára már nálunk, Magyarországon is trendi.

 

Az erotikus táncot lejtő fiúkat MINDEN ESETBEN A BARÁTNŐK RENDELIK ÉS FIZETIK.

Az interneten számtalan oldalt találhatunk e témában, bár szerintem ezt nem kell részletesen ecsetelnem…  

 

Egyáltalán nem bántó a fiúk/férfiak számára, ha tudomást szereznek arról, hogy csippenddélfiúk is tiszteletüket teszik a leánybúcsún. A pasik kevésbé féltékenyek, illetőleg pontosan tisztában vannak azzal, hogy „más” férfi betyárbecsületből és tiszteletből sem „nyúlna” az ő jövendőbelijéhez, a menyasszonyhoz. No, persze, azért, ha ismered a párodat és történetesen féltékeny típus, a további kalamajkát és konfliktust elkerülendő tudasd a csajokkal, hogy, ha nem muszáj, ne eröltessék a vetkőzős show-műsort. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nasz-frasz.blog.hu/api/trackback/id/tr322728060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása