Friss topikok

Linkblog

Hagyjatokmárbéééékéééééén!!!!!!!!!!!!!!!

Nász-Frász Tollnok 2011.03.19. 19:12

 6.35. Csörög a vekker. Álmosan lecsapod. Megint csörög. Megint lecsapod. Ismét csörög. Feladod. Felkelés. Felkelted a Nagy Ő-t. Kínszenvedés… Reggeli. Fürdőszoba. Öltözködés. Mit vegyek fel? Döntés. Rohanás a munkába. Dugó. Szakadó eső. A frizurának annyi. Munkahely. Munka. Főnök. Trampli kolléganők. Intrikák. Telefonok. Fax. E-mailek. Ügyfelek. Még mindig szakad az eső. Még mindig ügyfelek. Közelgő depresszió. Még nem hívtam a zenekart. Még nem beszéltem le az étterem tulajdonosával. Jaj és a dekorossal sem. Anyám hív… Most meg az anyósjelölt… Mindkettővel fél-fél órás beszélgetés. Gyorsan telefon a zenésznek. Anyósom már megint… Ügyfelek. Hívom a dekorost… Jézusom, a drágámmal is egyeztetni kell… Zenészt visszahívni, hogy másik időpontot adjon. Anyut visszahívni. Faxok. Főnök. Gyorsan haza. Még mindig esik. A dekorossal még egyeztetni. Úristen, az éttermes… Hazaérkezés. Gyorsan kaja. Drágám haza. Indulás a videóshoz. Videóssal egyeztetés. Hazaérkezés. Kaja. 22.17. Mosogatás. Tus. Kimerülten ágyba. Most ne, majd holnap, de tudod, hogy szeretlek! 6.35. Csörög a vekker….

 

Ne tagadjuk, Drágáim, az esküvői előkészületek során az emberben munkálódik olykor-olykor a „jóból is megárt a sok” érzés. Te sem vagy örökmozgó D…cell-nyuszi!!!!  (Majd, ha eljut az illetékeshez a hírem és hajlandó a D…cell a blogomon hirdetni, esküszöm, kiírom a teljes nevét…!)

 

Szóval muszáj regenerálódni, kikapcsolódni! Igenis szükség van arra, hogy mással is foglalkozz.

Nagyon fontos, hogy amikor pihensz, regenerálódsz, olyan dolgokat tegyél, amelyeket Te magad szeretsz! Kinek mi okoz örömet, kit mi kapcsol ki éppen: egy vagy több könyv, sportolás, film – akár moziban, akár otthon a házi mozi rendszer előtt – van, aki túrázni szeret, van aki festegetni egy tóparton, van, aki motorozik… és még sorolhatnám még. De szerintem Te pontosan tudod, hogy Téged mi kapcsol ki!

 

Ha pedig olyan a hobbid, ami pluszban még az esküvő lebonyolítása sorána javadra is válhat, az egyszerűen szuper! Gondolok itt arra, hogy ha pl. szeretsz futni, úszni, túrázni, az túl azon, hogy kikapcsolódást jelent a számodra, még segíti is a fizikális állapotod fentartását esetleg fejlődését. Ha szereted a néprajzi, vagy a gasztronómiai tárgyú könyveket, azok olvasása során megszerzett további ismeretek megintcsak az esküvő – pl. esküvői menü – javára szolgálhat.

 

Szóval, ha érzed, hogy fáradt vagy, ha érzed, hogy kezd már mindenből eleged lenni, a koncentrációd és állóképességed csökken, tessék kikapcsolódni. Mindegy mit teszel, csak mást! Attól, hogy lazítasz egy kicsit és nem görcsölsz rá az esküvőre, még nem marad el a Nagy Nap, még csak nem is sikerül rosszul.

 

Sőt!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nasz-frasz.blog.hu/api/trackback/id/tr482753817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása