Friss topikok

Linkblog

A lespriccelt menyasszony…

Nász-Frász Tollnok 2011.04.12. 21:06

 

Igen! Eljött a pillanat! Végre az anyakönyv-vezető előtt is kimondta: „Igen”!

Most Te jössz… Most Téged kérdez. Úr Isten! Végtelen pillanat. Végül a Te ajkadat is elhagyja a tükör előtt milliószor elgyakorolt szó: „Igen”! Csók, taps, a haverok füttyögnek…

 

Aztán megkéri az anyakönyv-vezető a tanúk egyikét, hogy szíveskedjék kibontani a pezsgőt…

És akkor eszedbe jut, hogy az öcséd tette be a pezsgőt a menyasszonyi autóba… és miközben lefelé trappolt a lépcsőn, hogy lehozza a hűtőből a jéghideg nedűt… Basszus… alaposan összerázta a kis hülyegyerek… Ráadásul az autó csomagtartójában is fel-alá gurult, mire ideértetek…

 

Úr Isten – kettő…! Te jó ég…! Most mi lesz!

Míg mindezt végig játszod gondolatban, a tanú suta ujjai már ki is bontották a pezsgős üveg kosarának rögzítését…

 

És akkor… Bummmm! Prssssssssss!

 

Az anyakönyvvezetőtől kezdve a ruhádon és az akkor már férjed arcán kersztül a koszorúslányokig és a videós kamerájáig, minden, minden csupa egy merő pezsgő…! Éppen csak a poharakba nem jutott… Kész égő!

 

Tanulság? Ugye nem nehéz:

 

  1. Ne a szeleburdi öcsédet, rokonodat kérd meg, hogy legyen gondja a pezsgőre – amelyet nektek kell vinni a házasságkötő terembe.
  2. Lehetőség szerint ne Ti gondoskodjatok a pezsgőről, kérjétek az anyakönyv-vezetőt, hogy ők, a hivatal biztosítsa azt. (Ez persze a legtöbb helyen pénzbe kerül, de úgy gondolom, megéri, ha szeretnéd elkerülni a fent leírt helyzetet!)
  3. A tanúkat érdemes felkészíteni az „üvegnyitós” helyzetre, ezért kérjétek meg, hogy adott esetben jó erősen tartsa a dugót és lassan engedje ki azt az üvegből!

 

Tudtad, hogy minden minőségi pezsgő kosarát rögzítő drótfonaton 5-öt kell tekerni?

Próbáld csak ki, és ha kíváncsi vagy a magyarázatra, szívesen megírom Neked, ha érdekel!!!!!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nasz-frasz.blog.hu/api/trackback/id/tr542821354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása