Friss topikok

Linkblog

Elbukhatja az esküvőt Kate Middleton!

Nász-Frász Tollnok 2011.04.20. 15:57

A mai legfrissebb, esküvővel kapcsolatos hír:
 
Szüzességi teszten ugyan nem kell átesnie Kate Middletonnak, viszont vár rá egy kötelező nőgyógyászati vizsgálat, aminek eredménye akár az esküvőt is meghiúsíthatja.
A nagy esküvői készülődés közepette Kate Middleton nemcsak a szertartás miatt izgulhat, hamarosan ugyanis egy mindent eldöntő nőgyógyászati vizsgálaton is át kell esnie. Bár manapság már nem várják el az arától, hogy szűz legyen, azt azért igen, hogy termékeny legyen. Sőt, a leendő király feleségének nem lehetett abortusza vagy gyermeke egy másik férfitól sem, továbbá egy független orvosnak meg kell állapítania, hogy Kate képes-e kihordani a jövőben egy gyermeket.
 

Kate-et egyébként sok kritika érte, hogy nem tud megfelelően viselkedni, sokszor fotózták le például taxikban részegen - szinte fetrengve. "A legtöbb angol lány hideg, és nem jellemző rájuk a szexuális szabadság, nyitottság, ezzel ellentétben Kate igazi rosszkislány. Pontosan tudja, hogy milyen hatással van a férfiakra, és hogyan érjen el náluk mindent, amit csak akar. Vilmos korábban nem találkozott még hozzá hasonló nővel. Kate folyamatosan csábította, izgatta. A herceget születésnapján szexjátékokkal lepte meg, karácsonykor pedig rendre szexi, tangás mikuláslánynak öltözött. A barátnőivel gyakran felbukkantak az Ann Summers szexboltban, a londoni Soho negyedben, ahol bevásárolt, hogy levegye a lábáról Vilmost. Egy dologra azonban mindig nagyon ügyelt, a védekezésre. Nem is véletlenül"  - mesélte a leendő hercegné ismerőse.

 

Ennyit a bulvárról! Csak ízelítőt adtam a közelgő, NAGY-NAGY Királyi esküvővel kapcsolatos zaftos pletykákból. Ez az oldal nem kifejezetten a pletyiről szól, de nem bírtam ki, hogy ne osszam meg Veletek "Kéti" magán- és udvari életének néhány intim mozzanatát...

Ő is egy esendő, pajkos kis cica, egy igazi menyasszony!!!

Hogy miért mondom ezt?

Olvassd csak el mégegyszer a nyilatkozat második mondatát...!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nasz-frasz.blog.hu/api/trackback/id/tr822842677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása