Friss topikok

Linkblog

Vetkőzzetek, koszorús lányok!

Nász-Frász Tollnok 2011.02.24. 17:25

 

A Nagy Nap menetrendjének elkészítése során nagyon sok(k) dolgot figyelembe kell venni. Időben érkezzen mindenki a szertartásokra, de azért előtte egyenek is, nehogy a gyomrok korgása elnyomja az atya eskető szövegét, a templom előtt legyen hely, mód és lehetőség a fotózkodásra, jó idő esetén legyen egy kis „utcai menet”, de természetesen más útvonalon haladjon a menet a vacsora helyszín felé, mint a oda, a templom felé, legyen hangosítás a polgári szertartáson, de a virágok is ott legyenek már stb, stb. (Ha „gyakorló” menyasszony vagy, nem kell ecsetelnem ezeket a dolgokat…)
 
A minap, egy esküvői menetrend elkészítése során a menyasszony ezt mondta:
 
„Te jó ég! Ha ilyen sűrű a program és ennyi mindenre kell figyelni, akkor tulajdonképpen mikor lesz idő arra, hogy a koszorús lányok átöltözzenek???!!!!
 
Páfffff.
 
Hát szerintem, ezt nem a menyasszonynak és a vőlegénynek kell eldöntenie és a programba illesztenie, mert különben tényleg beleőrülnek a részletekbe!
 
Gyermekeim!
 
A koszorús lányok majd eldöntik maguk, hogy mikor unják már a ruhát, mikor elég már nekik abból, hogy szorít, hogy bő, hogy viszket, hogy sáros, hogy ciki, meg ilyenek!
 
Ők eldöntik!
 
Szerintem Ti ne menjetek ebbe bele, mert Ti is eldőltök. Az idegtől…!
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nasz-frasz.blog.hu/api/trackback/id/tr592687920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása