Friss topikok

Linkblog

Ha nem szeretnéd kinevettetni magad

Nász-Frász Tollnok 2011.03.02. 13:22

 

A menyasszonyok körében – talán nem véletlenül – központi kérdés a menyasszonyi ruha kiválasztása. De a próbák alkalmával sajnos nem mindig adunk és kapunk kellő mennyiségű információt a ruhával kapcsolatosan. Íme, egy a sok fontos infó közül:
 
Manapság divatos a pánt nélküli, „derékban tartó” menyasszonyi ruha. A kölcsönzők termékpalettájának mintegy 80%-át ezen típusú ruhák alkotják. Fontos azonban tudni ezekről a ruhákról, hogy mivel pánt nélküliek (lásd. a képen!) tényleg „csak” derékban tartanak és – főleg a vacsora környékére – irgalmatlan nehézzé tudnak válni. A „tartást” segítendő ilyenkor a menyasszony előretolja a melleit, de ez a mozdulat – magas sarkú cipőben… - igen fárasztó és valljuk be egy idő után röhelyes tud lenni.
 
Kedves Menyasszonykáim!
Szíveskedjetek tehát a ruhapróbák alkalmával ezzel a fent említett dologgal is számolni!!!! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nasz-frasz.blog.hu/api/trackback/id/tr752703970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása