Friss topikok

Linkblog

Ha nem szeretnél összeesni

Nász-Frász Tollnok 2011.03.11. 08:59

 

 

Ha tehetem hetente 2 alkalommal is eljárok teniszezni – egyébként egyszer. Hétfőn a szomszéd pályáról átkiáltott nekem egy sporttárs, hogy „Te meg mit keresel itt hétfőn? Hát nem vagy fáradt? Vasárnap hajnalban még nagyban mulattál, most meg itt ugrálsz, szaladgálsz?”

 

Hm, meglepődtem egy kicsit a kérdésen… Nem érzem, hogy még hétfőnként is regenerálódnom kellene. Persze lehet, hogy csak a korral jár és idővel ez megváltozik, de most azt mondom, hogy nem megterhelő egy-egy mozgalmas, átmulatott hétvégét követően ütőt ragadni. Sőt! Fontos, hogy az ember jó kondícióban legyen, hiszen egy esküvő, lakodalom alkalmával nagyon keveset ülünk – vagy inkább egyáltalán nem. Ez kiváltképpen igaz a menyasszonyokra vonatkoztatva!

 

A megfelelő fizikális és mentális állapot elengedhetetlen ahhoz, hogy reggeltől egészen másnap reggelig úgymond „fittek” (de legalábbis észnél…) legyünk és ne essünk össze a fáradságtól.  

 

A tenisz és bármely sport alkalmas erre, úgyhogy amikor csak teheted Te is fuss, teniszezz, spiningelj (tudod ez a szobabicajozás zenére…), evezz, szóval sportolj! Azt persze mondanom sem kell, hogy minden alkalommal megfelelően be kell melegíteni az izmokat, és vadul sem szabad sporttevékenységet végezni, mert egy esetleges sérülés esetén az esküvő összképének szempontjából nem hogy jót, hanem inkább rosszat teszel!

 

Én mindig bemelegítek.

 

Ja, és nyertünk…

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nasz-frasz.blog.hu/api/trackback/id/tr352730059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása